Thursday, February 24, 2011

Katolsk kultur

.



Unam Mafiam. Dette er en parodi på den mest kjente teokratiske bannbulle i pavekirkens historie, Pave Bonifacius VIII 1302, Unam Sanctam. Den katolske kirke er ingen mafia i familiær forstand, den består bare av gutter. Ja nonner også, men de kan ikke bli prester. Så det er flere menn enn kvinner der i ledende stillinger.
Senteret er i Italia, de har hatt monopol på sjefsstillingen, bare de to siste har ikke vært italienere. Hvite italienere? Nei det er høner.
Nei, katolikker er gutteklubben Grei, det vises her i Polen der de er meget forekommende med hverandre, altså de som er medlemmer av klubben, de som er innafor, i gjengen, som vi sier, de som er ordinert og godtatt og i det hele tatt, konvertitter fra Norge og greier, de må søke, polakker trenger ikke det.
Ikke italienere heller, som er født inn i dette, og hele den katolske kirke som går via Filippinene til Latinamerika og er stor i USA, jfr president Kennedy. Ireland.
Nei, Litauen er katolsk, Østerrike, Kroatia, og videre er dette kultur også, i en forstand, og dermed er vi gjennom dritten, gjerdet, og kan se inn i disse kirkene uten på bli blendet, uten å glo, uten å føle seg fremmed.

No comments: