Saturday, February 12, 2011

Hvorfor er polske jenter så pene?

.



Interessant spørsmål, det er noe der, at polske jenter er de peneste i verden, uten sammenlikning, generelt sett, hvorfor det mon tro. Man kan ikke annet enn lure på dette, uten å la seg blende, fascinere, gå av skaftet, det går ikke, og det har mange erfart, at det at de er pene betyr på ingen måte at de er lett tilgjengelige, de er vakre og pene i tøyet her i Krakow, helt uforliknelige, og amerikanske ryper faller fullstendig gjennom, her jeg sitter nå, de strever, det nytter ikke bare å lese moteblader nei, franske jenter kan kanskje ha en greie som kan komme opp mot dette, men polske jenter er helt uforliknelige i verden, uten sammenlikning. Hvorfor.
So what, kan man si, og det er manicure og coiffure og masse sminke og diverse og ingen kan si at dette ikke er generelt pisspreik, essensielt sett, men de kan pynte seg, går med høyhæla sko mest i verden også, og til og med i politiet skjer dette, men uansett, merkelig sak. Hæ?
Jeg tilnærmer meg dette via en svensk vits.
Læreren: Kan kandidaten fortelle hvorfor fluer kan gå i taket?
Eleven: Dom er så letta?
Læreren: Men skulle det bety noe?
Eleven: Dom er så veldig letta.

Ok, dette betyr her i denne sammenhengen at polske jenter er så pene at alle blir satt ut og det er noe der som rimelig i utgangspunktet er uforklarbart, men se på kvinner på 40 som har født barn, de er overordentlig stygge og kjerringer og sladrete over en lav sko, det er å regne med at de var skrekkelig pene i sin ungdom, da de var 17 her i Krakow, for det er alle, det er noe som skjer, det er skuebrød.
Dr. Jekyll and Mr. Hyde, og jeg lar meg ikke lure av dette, dette er en eller annen gevinst for en mann, for eksempel, i første omgang, så slapper de av og får barn og blir idioter. For de er bare pene!
De har markedsverdi på ekteskapsmarkedet, ikke mer, og har null i huet og tenker bare på å finne den rette, stakkars krek.
Dette er interessant.

No comments: