Thursday, June 3, 2010

hei

 


Hva er skjønnhet, hva er sannhet? Her i Krakow er det litt som Aker Brygge, der man går rundt, ikke at det er like dyrt, men det er like dumt, og man kan snakke om at her tror folk de er i begivenhetenes sentrum, noe de kan skryte av etterpoå når de kommer hjem, mest det, Jeg har vært i Krakow!
og det er nok det som er den største grunnen til folks reiser hit, at de kan si på jobben neste uke at de har vært her, og få skryt, og så kan andre si at det var en god idé, og så blir dette poppis og alle drar hit uten å få med seg en dritt, man har vært her.
Ok, men her er det ting og tang å forstå, ta gata Florianska, som snart her vil få en nærmere beskrivelse, i tillegg til Wawel slottet, kanskje jeg skal bli turistguide her ja, det hadde ikke vært dumt, men det er det som er greia at jeg har sett en del dumme guider her som bare skryter av at byen vår er så fin! Det er det jo ingen som gidder å høre på, så de vender det døve øret til og blir dumme kjøpesenterjegere, man produserer de turister man fortjener.
Posted by Picasa

No comments: