Sunday, August 10, 2008

Problemer

I Polen sitter de med ryggen til, det liker de godt. De tror liksom alt handler om dem, og det skal gudene vite at det ikke gjør i verden i dag.
Hva man da skal gjøre, er ikke lett, dette samfunnet er ikke sunt.
Mange ganger kan man tro at dette er en dyrehave, jeg skal passe meg for ikke å bli for sint her nå, mase for mye, men det er rimelig sært folkeslag man har havna oppi her.
Hva skal man gjøre med det, det er bare å ta det med ro, se særheter i seg selv, det er klart at Norge har forferdelig sære trekk, og man ser det ikke uten videre selv, hva da, for eksempel, ikke lett å se, man må se det via utlendinger, tror jeg, sammenligne, her i Polen er dette mulig, ett sært trekk som jeg ser er folks tro på sitt eget gebet, sitt eget hus, sin egen leilighet, som noe hellig, folk bygger hus i dette landet hele tiden over en lav sko, polakker er mer gjestfrie.
Videre, er det en rekke ting, det å gå på grønt lys gjør polakker, nordmenn går på rødt. Helst på rødt, liker godt å gå på rødt lys, da tror vi vi er frie mennesker.
Den norske løve er nasjonalsymbol, i Polen er det ørn, Polen er mer bevinget.
Vel tror ingen at den norske løve betyr noe som helst, heller ikke tror polakker at ørnen er noe som helst poeng, stort sett, men likevel, fugl og rovdyr, til og med en løve, som bare fins mye lenger sør i verden enn Noreg, det er sært som helvete at Norge har løve og at Oslo har tiger, det har vel med å gjøre at nordmenn er veldig bereiste å gjøre, og hakkebakkeskogen og slikt, dette er urban jungle.

No comments: