Friday, September 7, 2007

Et sagn

Der man drikker seg full på sprit og blir høystemt og gauler, der man drikker så ingen klarer å følge en i ens resonnementer, Der man drikker til alle tror man ikke klarer mer. Polen! Russland! Finnland! Vodka!

 


Der man har den tro at man ikke vet at morgendagen kommer, der man sover som en bjørn, en geit, et villsvin, som en stør, som en abbor, et kveg, en ulv, en bison, en mammut, legger på seg den mening at alle er idioter!

 


Der man plutselig får det for seg at hva faen var det du sa til meg for to uker siden! Din dritt! Dette kan jeg ikke ha på meg.

 


Der ingen har noe som helst med å mene noe som helst om at jeg drikker! Skål!

 


Jeg bare er her, og du får faen meg se å slappe av!

1 comment:

sirix said...

Nordmenn har det slik hver helg, har polakker det slik hele tia? Mannfolka i Norge tror de er tøffe og at damene vil ha dem når de blir fulle. Det er derfor de blir fulle. Damene tror de blir pene og at mannfolk vil ha dem når de blir fulle. Derfor blir de fulle. Ingen av dem tror at noen vil ha dem når de ikke er fulle. Derfor vil de helst være fulle hele tiden, sånn at de alle tror at noen vil ha dem. Det ender med at alle tror at ingen vil ha dem.