Monday, April 12, 2010

Wielka Tragedia

 



Stor tragedie, en betegnelse på hendelsen ved Katyn lørdag 10. april 2010 kl 08.00, i skog, ved flyplassen i Smolensk, den daværende presidents menn døde i flykræsj. Og hva skjer. Hele Polen, cała Polska i sorg, alle presidentens menn, rett og slett, døde. Inklusive ham selv, Lech Kaczyński. The twin brother.
Hva skal man si, i avstand og nærhet, man får tårer i øynene som nesten halvt polakk, og ser for seg det som skjer nå der Katyn-massakren blir verdenskjent på et øyeblikk og alt blir forandret.
Stress, man skulle på død og liv lande i tåke med gammelt fly, da skjer slikt, man skulle direkte på TV, press, og man undres over dette folkelivet i dette landet av modige menn fra gammelt, martyriets land, God's playground, som det er kalt. Kaldt, jeg ser for meg en del muligheter for fremtid, ligger lavt, ennu, det som ligger i kim og tror nok dette forandrer Polen. Hvordan. Spekulasjoner foregår over hele verden og vi er i fleng opptatt av å holde hodet kaldt etter beste evne, et varmt hjerte og en kald hjerne, ikke stress, det ser ut til at dette ender det polske russerhat, rett og slett.
Lech Kaczyński og hans menn var det gamle samfunns representanter med det militære og kirken som målbår lov og rettferdighet for polakker av alle avskygninger, alle skulle behandles rettferdig, Prawo i Sprawiedliwość, PiS, Lov og Rettferdighet. Hard core.
Dette viser Polen, med fælt politi, med sterkt byråkrati, fra den gamle statsmakt og gammelt feudalsamfunn, man skal ikke komme her og komme her og være korrupte, man skal være gode polakker, en krigerstat.
Modige menn og kvinner som tar sjanser og er forberedte for å dø for Polens sak.
Bli helt eller helgen.
Kort fortalt.
Dette er nå slutt, alle skjønner at dette flykræsjet ikke kom av seg selv.

Posted by Picasa

No comments: