Saturday, May 24, 2008

Vås



Der man ser rundt seg, på regn, lurer på hvor man er i verden, en buss går forbi, hører lyder, stemmer, fra en jente som snakker om en som er «veldig sånn på sjekker'n», blir sur og grinete.
Brunst. Det fins blant dyr, ikke blant mennesker.
Vi har skjønt at sex er en alvorlig sak, derav fikenblad, ingen dyr har klær, fikenblad, dette er det første plagget.
Jeg blir nervøs når jeg hører slikt, mister matlysten, tenker på å få hun der kasta ut av lokalet, baby doll, full rulle, passiv drittjente med null oppi huet og ser virkelig ut som en maskindokke som kan trekkes opp.
Videre ses et par med barn, dama hysjer på barna for de skal spise lunsjen sin i fred, pertentlig drittsekk av dokke med barna, hva skal man gjøre med dette.
Ingenting som helst, muligens, bare drite i det, men meg bekjent kan man ikke gjemme seg bort fra verden, som på bildet over her, som var hovedkvarteret til Hans Frank i Polen, Hans Frank var sjef for det tysk-okkuperte Polen, likeså minnes man Jozef Terboven i Norge og Gestaposjefen Helmuth Reinhardt, puppet on a string, nazismen hadde ingen tanker om kvinnefrigjøring.
Viktig, rett og slett, Adolf Hitler snakka bare om dominans, i forhold, en dominerte, den ene eller den andre, mange snakker slik fortsatt, man skaffer seg domener i ekteskapet som man regjerer over, kan ikke snakke sammen og samarbeide. Trist. Det ses her.

No comments: